EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Activity feed problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Activity feed problems - Page 2

post #31 of 39
Thread Starter 
 cool.  how about having the posts change from bold to non-bold when you click on "mark all posts as read" as it does in the classic interface?

also my suggestion to toggle the link from Subcriptions Only to All New Posts or something like that?
post #32 of 39
The 2.7 release is out so the delay in subscription updates should be good to go.  I've got those two suggestions noted for the team.  Thanks!
post #33 of 39
Thread Starter 
 Sorry stins, feed still has problems.  It worked at first, but now at 8:03 when I choose it it only shows posts up to 7:11, but when I go to the classic new posts it shows the more recent ones.  (Not subscriptions only, all new posts in the activity feed.)

I'll be out of town for a while, will have the laptop, but may not be checking epic as much.
post #34 of 39
The queue backed up again a few hours after the 2.7 release went live.  It should be fixed in a few minutes.  We may need to go into maintenance mode for 2 minutes temporarily this evening.  The issue should be resolved shortly.
post #35 of 39
Just a heads up, I haven't been receiving email notifications for a few days.
JF
post #36 of 39
Doh!

Its back to not being chronological again!

Same as before.

Quote:
Originally Posted by MastersRacer View Post

My listings are not chronological. Noticed it today.

post #37 of 39
Thread Starter 
 Ditto.  Activity feed isn't even showing everything, one from 5pm next ones from 2:30.
post #38 of 39
 We're on it!  It should be getting close to catching up.
post #39 of 39
Its is working correctly now. Thanks.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Activity feed problems