or Connect
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Advanced Search Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Advanced Search Problem

post #1 of 8
Thread Starter 

When using the Advanced Search the first ten results are displayed, but when I try to go to the following pages I get this message:

 

There Seems to be a Problem


We're sorry, but there's been an error in our system, and we can't complete your request. Please report this error to us, using our feedback system. Thanks!

Message: Page not found: Argument 'container' should be a digit array and it is not! You Entered: Array


 

I am using XP SP3 and Firefox.  I sure would love to browse the rest of the results.  Does anyone know anything about this?  Thanks.

post #2 of 8

If you can provide the URL of any of the pages in question, that would be very helpful

post #3 of 8
Thread Starter 

Thanks for the reply.  I just tried the whole thing again and everything is now working fine.  I have no idea what was going on or why, but I'm happy!

post #4 of 8
post #5 of 8

 

Thanks, that made tracking the issue down much easier.  Fix will be deployed with our next release.

post #6 of 8
post #7 of 8

When is your next release ...  

 

http://www.epicski.com/search.php?search=title%3A%28title%3A%5C%28Beaver+Creek%2C+Breckenridge%2C+Vail%2C+Keystone%5C%29%29&advanced=1&titleonly=1&start=20&currenttab=All

 

Hope this helps ...

 

While you are at it, if you could make a "sort by number of replies"  and "sort by most recent post" function in the advanced search results page?

 

Thanks.

post #8 of 8
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Advanced Search Problem