EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › WHAT? What happened to the Preview Post function?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

WHAT? What happened to the Preview Post function?

post #1 of 10
Thread Starter 

OK, where did it go?

 

I no longer have any button that says "preview post."

 

What happened?

post #2 of 10

The normal view of the post in the editor is WYSIWYG (what you see is what you get), so is, effectively, a preview. Having a preview button is on the development list, however.

 

What, specifically, are you wanting to see?

post #3 of 10
Thread Starter 

I tried to link a youtube video and it didn't look like the video linked so I didn't post it.  I thought that in a "Preview mode" it might have showed that it worked correctly.  I didn't realize I already had WYSIWYG.  Now that I know that, I'll have to figure out what I was doing wrong.

 

Thanks.

post #4 of 10
Thread Starter 

Alright, I just found the Video embedding turorial in a wiki.  It looks like I did it right and maybe it will embed only after the post is actually submitted.  However, I did not hit submit post when I tried this before because all I saw in the WYSIWYG preview is a large box with a youtube logo and nothing more to indicate an actual video link.

 

Did I miss something or is that the way it works?

post #5 of 10

Thought I'd try it myself...

 

 

Yep. That's it. Big YouTube square before you post it.

post #6 of 10
Thread Starter 

Got it now.  Thanks

post #7 of 10
Quote:
Originally Posted by ssh View Post

Thought I'd try it myself...

 

 

Yep. That's it. Big YouTube square before you post it.

 

With the "preview post" feature of the old site, I could play the youtube or vimeo video prior to submitting the post.  With the new site, there is no way to confirm the video has been correctly embedded until I submit the post.  

post #8 of 10

At the old site, you had to edit the video URL address to only post the index number of the video.  The current version of EpicSki, you copy and paste the whole address of the video and it will work.  Post it, if you have a problem, go back in and edit.  There is now a 10 minute grace period before the edit caption shows up.

post #9 of 10
Thread Starter 

Speaking of the edit function, what happened to the delete post function.  I double posted the other day and there was no way to go back and delete the second post.  Seems like an oversight to me.

post #10 of 10
Quote:
Originally Posted by carvemeister View Post

Speaking of the edit function, what happened to the delete post function.  I double posted the other day and there was no way to go back and delete the second post.  Seems like an oversight to me.

 

It is. That function is slated for the next major push.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › WHAT? What happened to the Preview Post function?