My record is almost exactly 60,000 vertical feet. Out of sheer curiosity I crunched the numbers for my best day at Cannon Mountain and astonishingly it was indeed almost exactly the magic 60K. How bizzare is that?

Here's how it works.

First tram car - 8:15 am

Last tram car - 3:45 pm

Round trip on Tram - exactly 15 minutes

vertical of tram - 2,030'

60,000 / 2,030 = 29.56 runs to acheive 60K

so 30 runs

times 15 for the time each run takes

30 x 15 = 450 minutes

450 / 60 = 7.5 hours

7.5 = exactly how long the tram is open

CATCH EVERY TRAM CAR AND YOU BREAK 60K!!!!!!!!!!!

Here's how it works.

First tram car - 8:15 am

Last tram car - 3:45 pm

Round trip on Tram - exactly 15 minutes

vertical of tram - 2,030'

60,000 / 2,030 = 29.56 runs to acheive 60K

so 30 runs

times 15 for the time each run takes

30 x 15 = 450 minutes

450 / 60 = 7.5 hours

7.5 = exactly how long the tram is open

CATCH EVERY TRAM CAR AND YOU BREAK 60K!!!!!!!!!!!