or Connect
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Odd reply editor issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Odd reply editor issue

post #1 of 6
Thread Starter 
Hey @tylrwnzl - Since this afternoon, whenever I want to start a thread or reply, I am now seeing an unfamiliar reply box and icons, and this message :
Quote:
The rich text editor is not compatible with your browser. You may see some HTML source displayed. Any BBCode you enter will be converted to HTML when you save.

This happens on multiple machines, across multiple browsers, so seems to be sight related. I've tried logging out and back in, clearing caches, going to mobile mode and back, etc.

I still have most of the functions, but things look wonky, with overly large icons for instance. Here's what my screen looks like now :

post #2 of 6
I get that I think when I'm on Android, but not when I'm on the PC.
post #3 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by sibhusky View Post

I get that I think when I'm on Android, but not when I'm on the PC.

That makes sense if it's actually browser related on a mobile platform in desktop mode... but I'm using Windows 7 or 8, Chrome, IE, or Firefox.

Maybe Huddler isn't seeing my browser correctly.
post #4 of 6
Same problem on my Mac. Tyler has reported the issue.
post #5 of 6
It's been reported earlier today; it is affecting all browsers on all platforms.
post #6 of 6

This should be fixed now. 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Odd reply editor issue