or Connect
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Cannot upload pictures on Chrome for Android versions after 49.0.2623.105, fixed with 51.0.2704.81
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Cannot upload pictures on Chrome for Android versions after 49.0.2623.105, fixed with 51.0.2704.81

post #1 of 21
Thread Starter 
Tried uploading two pictures to this old post: http://www.epicski.com/t/146769/how-has-your-favorite-mountains-terrain-changed-since-opening-pics-and-trail-maps-please/0_10#post_1997209

Could not do it. Tried from several different directories on my tablet and different file formats. Had not had a problem previously. Chrome for Android, new version, 50.0.2661.89. Will try rolling back this browser, since that's two new things. New EpicSki, new browser version.

This is now more informational for others, since I've identified that it is the browser.
Edited by sibhusky - 4/27/16 at 11:43am
post #2 of 21
Thread Starter 
Rolled back to earlier version, 49.Whatever, and that worked. Now trying the Beta version , 51.something, to see how that is.
post #3 of 21
Thread Starter 
Testing Beta.. Nope the beta didn't work either.
post #4 of 21
Thread Starter 
I tried updating the subject line on Mobile, but it keeps telling me there's a problem.
post #5 of 21

Will test on mine. 

post #6 of 21

Yep same issue here. 

post #7 of 21

 

confirming that desktop works

post #8 of 21

Using desktop mode on Android
post #9 of 21
Thread Starter 
Well, back on Chrome for Android 49 and can upload pictures in Mobile, but can't fix the subject line in Mobile. But could do it in Desktop. Maybe there is an Epic problem?
post #10 of 21
Quote:
Originally Posted by sibhusky View Post

Well, back on Chrome for Android 49 and can upload pictures in Mobile, but can't fix the subject line in Mobile. But could do it in Desktop. Maybe there is an Epic problem?

 

My guess is it's an Epic (Huddler) problem. I've ticketed it and waiting to hear back. 

post #11 of 21
Thread Starter 
So, two issues: 1 uploading pictures, 2 updating subject lines.

On 2, someone recently said they were not able to. New user, I think. So, at the time I ignored the comment.
post #12 of 21

What do you mean by updating subject line?

post #13 of 21
Thread Starter 
After I discovered that the problem was tied to a browser version, I tried to change the subject line from "after maintenance" to say it was a browser and could not do that in Mobile. I'd say Edit Thread, type in the new subject line and be told There Seems to be a Problem. Switched to Desktop and could do it. Didn't try Desktop with the picture problem.
post #14 of 21
Quote:
Originally Posted by sibhusky View Post

After I discovered that the problem was tied to a browser version, I tried to change the subject line from "after maintenance" to say it was a browser and could not do that in Mobile. I'd say Edit Thread, type in the new subject line and be told There Seems to be a Problem. Switched to Desktop and could do it. Didn't try Desktop with the picture problem.

 

Ah got it. Yeah now I see what you mean. Adding it to the ticket notes. 

post #15 of 21
Thread Starter 
Testing ver 51.0.2704.81



Seems to be working. Will see about the subject line problem.
post #16 of 21
Thread Starter 
The subject line is working in Desktop mode, but not in Mobile mode.
post #17 of 21

Hi Guys,

Same issue here too, mobile mode not working any fix for this?

post #18 of 21
Hello I've been told that the issue was identified (it was hard to pin down) and they're working on a fix. The title editing is ticketed but hasn't been worked on yet. They have their quarterly minor ticket meeting to get stuff fixed on Thursday so hopefully will get that wrapped up.
post #19 of 21
Thread Starter 
For me, at least, only the editing of the subject line in Mobile mode is still an issue. The other issue went away when I jumped to version 51-whatever of Chrome.
post #20 of 21
Quote:
Originally Posted by tylrwnzl View Post

Hello I've been told that the issue was identified (it was hard to pin down) and they're working on a fix. The title editing is ticketed but hasn't been worked on yet. They have their quarterly minor ticket meeting to get stuff fixed on Thursday so hopefully will get that wrapped up.

Thanks for the update Tyler, we appreciate it. 

post #21 of 21

Just a follow-up this should now be completely wrapped up. There was a "fix" about two weeks ago that allowed some users to post via mobile, but not others. (For example I saw that users on Galaxy S7's could, but S6's couldn't for some reason). There was another fix in testing earlier this week that has been deployed and seems to have wrapped up all the other issues. 

 

@sibhusky to the other thing I've been told they've identified a cause and are working on a solution. 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Cannot upload pictures on Chrome for Android versions after 49.0.2623.105, fixed with 51.0.2704.81