or Connect
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Trouble running site through Chrome? Crashes my Flash constantly
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Trouble running site through Chrome? Crashes my Flash constantly

post #1 of 18
Thread Starter 

I've been having an issue with epcski (and only epicski) crashing by Flash player constantly when using Chrome to view the site.   It happens about every 5 minutes.

 

Anyone else have this issue?

post #2 of 18

Yes flash player crashes w/ chrome.

post #3 of 18
Yes, just happened to me while viewing your post on Windows 7! Doesn't happen on my Droid Razr using Chrome.
post #4 of 18
Thread Starter 

Good to know PAPA.  Only seems to happen to me with this site though...  

post #5 of 18

I believe we were having issues earlier with some ads perhaps, please let me know if this issue is persisting. 

post #6 of 18
Thread Starter 

Happening constantly still on two different computers...  Probably happens every 5 minutes.

post #7 of 18

It was still happening to me yesterday, but so far so good today.

 

(Chrome on OSX).

post #8 of 18

Happened again tonight.  I don't know if there's more information you want than that.

post #9 of 18
Still a problem on my Windows 7 computer but not my phone
post #10 of 18
Solution. Go to your profile and turn off the ads. Not having the issue on anything.
post #11 of 18
I'll see if we can figure out if there's a bad ad.
post #12 of 18

Script: http://cdn.doubleverify.com/avs484.js:48   Constantly crashing.

post #13 of 18
Quote:
Originally Posted by Ghost View Post

Script: http://cdn.doubleverify.com/avs484.js:48   Constantly crashing.

 

Any info on an ad you're seeing? We don't allow scripts to run, even on ads, which is probably why. An ad is trying to run and crashing. 

post #14 of 18
post #15 of 18
Thanks. 
post #16 of 18

NO problem.  I see you hid the printscreen in my previous post.  TMI?

 

Anyway, no worries; I got fed up with the problem and installed adblock Plus.  The problem went away with the adds.

post #17 of 18
You could have just turned off ads.
post #18 of 18
Quote:
Originally Posted by Ghost View Post
 

NO problem.  I see you hid the printscreen in my previous post.  TMI?

 

Anyway, no worries; I got fed up with the problem and installed adblock Plus.  The problem went away with the adds.

 

No I'm actually not sure what is going on there. When I quote your post it showed up, but your post isn't actually there. I got the information and forwarded it to our ad team though. 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Trouble running site through Chrome? Crashes my Flash constantly