or Connect
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › Site Suggestions (and Compliments) › Why can I not post photos on some topics?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Why can I not post photos on some topics?

post #1 of 7
Thread Starter 
On some topics I do not see a way to post a photo when I want to reply, is there something I am missing?
post #2 of 7
Can you do a screen shot when this comes up? I just checked both Reply options and also Quoting and all three ways allow me to post photos.
post #3 of 7

I've never seen this either, a screenshot would be handy. 

post #4 of 7
Thread Starter 
It is kind of odd, on my home computer a Mac or my iPad (I am on right now) the header with the stuff to post photos videos ect is there. At work on the Windows computer it is not, just on some topics, and this even changes. It may be all the web protection they have where I work.
post #5 of 7
Quote:
Originally Posted by tomfifield View Post

It is kind of odd, on my home computer a Mac or my iPad (I am on right now) the header with the stuff to post photos videos ect is there. At work on the Windows computer it is not, just on some topics, and this even changes. It may be all the web protection they have where I work.

So, not Mac related, thats what I tested on. What browser are you running? newest editon? 

post #6 of 7
Java issue? I know those things display more slowly on my desktop. Is that Flash or Java stuff?
post #7 of 7

It's definitely a Java issue, some workplaces have filters in place that prevent Java from properly working. Nothing we can do about it. 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › Site Suggestions (and Compliments) › Why can I not post photos on some topics?