or Connect
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Getting this occasionally while logging in..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Getting this occasionally while logging in..

post #1 of 13
Thread Starter 

Just a blank browser window with this..

 

Quote:
 
{"postId":1756207,"newCount":1,"newUrl":"\/t\/128600\/why-guns-are-the-greatest-equalizer-for-the-weaker-people-out-there\/30#post_1756216","unreadUrl":"\/t\/128600\/why-guns-are-the-greatest-equalizer-for-the-weaker-people-out-there\/30#post_1756216","unreadCount":1,"totalCount":53,"timestamp":"1408120970.51141"}
post #2 of 13
Thread Starter 

Win 7, FF 31

post #3 of 13

Have you tried clearing your cache?

post #4 of 13
Sounds like it's a thread to stay out of, anyway.
post #5 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tylrwnzl View Post
 

Have you tried clearing your cache?


Yes..

 

Just got it again..

 

Quote:
 
{"postId":1756894,"newCount":1,"newUrl":"\/t\/95835\/can-peace-between-israel-and-palestine-be-achieved-without-participation-of-hamas\/30#post_1756896","unreadUrl":"\/t\/95835\/can-peace-between-israel-and-palestine-be-achieved-without-participation-of-hamas\/30#post_1756896","unreadCount":1,"totalCount":48,"timestamp":"1408307894.37355"}
post #6 of 13
Stay out of P&HT? 😉
post #7 of 13

And you get just that when logging into the homepage, or when trying to visit that actual thread?

post #8 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tylrwnzl View Post
 

And you get just that when logging into the homepage, or when trying to visit that actual thread?


It happens when I've been dormant for a period long enough to get logged out.  Remember when I told you that two Win7 machines, one with FF and one with IE won't allow me to use the check box to remember login and password?  It gives me a cookie error that I never get with any other forums I have the box checked for..  I have other setups where the check box works just fine.  But only this machine fails to log in the first try sometimes (without the box checked) and generates the text I copied and pasted above.  Refreshing the page usually clears it up and puts me where I was trying to go.  I almost never log in to the home page FWIW.  I have my bookmark shortcut set for forums..

post #9 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by sibhusky View Post

Stay out of P&HT? 😉

post #10 of 13

There is something weird about your machines. I remember us trying to reproduce the log-in issues you had and we never could. I'm guessing there is some common factor between both computers, a plug-in, add-on, AV, something that is causing these issues because no one else thus far has been reporting anything similar on this forum or any of the other on the Huddler platform. 

post #11 of 13
Thread Starter 

I'm going to try using the facebook link and see if that keeps me logged in better.  It's getting tiresome to have to enter my password every 5 minutes if I want to hang out here for a little while.

post #12 of 13
Thread Starter 

Update.  Using the Facebook link to log in is working fine and keeps me logged in for as long as I keep the browser open.  Problem solved via workaround ;)

post #13 of 13
Maybe find the cookie for EpicSki and delete it?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Getting this occasionally while logging in..