EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Bugs report and general questions
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Bugs report and general questions

post #1 of 11
Thread Starter 

I figured I should start a common thread...
 

Why do I see red lips and the bottom right corner of a post? What is their function?
 

also on iOS 4.1 when looking at forums the top right squares are out of alignement.
 

post #2 of 11
Quote:
Originally Posted by jzamp View Post

I figured I should start a common thread...
 

Why do I see red lips and the bottom right corner of a post? What is their function?
 

also on iOS 4.1 when looking at forums the top right squares are out of alignement.
 

 

Can you do a screen shot of the "red lips"?

 

As for the iOS 4.1 issue, I believe only iOS 5 and above is officially supported fully (it will work, but they're not too concerend with bugs for older versions) and iOS 6 is required for uploading photos. 

post #3 of 11
Thread Starter 

1000

 
also in the text edit box i see those squares and a shoe...

post #4 of 11

Could the lips be the same as Thumbs Up?  Why not use the thumb again, it's like learning a whole new site to use the mobile version?

post #5 of 11
Quote:
Originally Posted by sibhusky View Post

Could the lips be the same as Thumbs Up?  Why not use the thumb again, it's like learning a whole new site to use the mobile version?

 

On the mobile site I have the normal buttons like on the desktop site. No lips. What Browser are you using jzamp?

post #6 of 11

Maybe some kind of "skin" on the device?  A style sheet or something?  

post #7 of 11
Thread Starter 

safari on iOS 4.1

post #8 of 11

Video on home page "not accessible in your area"

post #9 of 11
Quote:
Originally Posted by Ghost View Post
 

Video on home page "not accessible in your area"

Tyler can confirm, but I think the video only works in the U.S.  Seems like I got the message when I was in the Montréal area for a few days in early Dec.

post #10 of 11
I never go to the home page unless someone talks about it, but I've gotten the message as well, sitting in my house. And I feel like it depended on whether I was using Mobile or desktop. But it was months back now. Admittedly, I am only 60 miles from Canada.
post #11 of 11

I get the same message here in Costa Rica (interestingly enough even with a DNS service that makes it appear I am in the US allowing me to watch Hulu, use Pandora, get the US Netflix library etc. yet the homepage video still gives me that message). 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Bugs report and general questions