EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Not returning to previous place
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Not returning to previous place

post #1 of 2
Thread Starter 

Lately when I finish with reading a thread and hit the back arrow to take me to the preview menu I am being taken to the top of the page, not to the place that I was at when I clicked on the thread that I was just reading.  This is new.  In the past I went right back to the same place I had been before.  This means that I have to scroll down the page and figure out where I was before I read the thread.  It becomes tiresome, especially when I just want to read one or two posts.

 

I am using Safari 6.0.2 in Mac OS 10.8.2.

 

Also, I'm being taken to random spots on the picture thread still.  They're not even on the page where I was last, or where the newest post is, if I choose that option.  Most threads work fine, though.

post #2 of 2

I've always found threads with lots of pictures to jump around up and down as the pictures load.  I'm not having the issue.  Currently using a "new for me" browser called Avant, with Chromium engine.   

 

Also not having the returning problem on "new posts" displayed format.  However, now that the forum activity is ramped up, there is the return of an issue on the "activity feed' format that if you have used the More button, it closes up again, losing your place.  However, this was happening a while ago as well. As soon as you are above More, things are okay.  Which is why I stop using the activity feed in winter and go to the New Posts feed instead, starting back on page four or wherever.  I'm sure the problem is due to its continually refreshing feature, but it would be nice to be able to set the More down lower, say to 100 posts or something so that it is not an issue.  

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Not returning to previous place