EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Tapatalk no longer supported??
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Tapatalk no longer supported??

post #1 of 9
Thread Starter 
I usually use tapatalk for forum browsing and posts but for some reason it hasn't worked with epicski for about 2 weeks. Anyone else experience this or know why?
post #2 of 9
Still working for me. Try deleting epic from your forums and adding it back, that fixed a problem I had once.
post #3 of 9

We will be offering a complete mobile app soon. Standby for more news later this month as it is a pretty exciting development and the proto-type looks great.

post #4 of 9
The Tapatalk support is now completely broken and the app isn't out yet. Pretty lame, IMO.
post #5 of 9
I usually have to delete it from my phone and load it again once or twice a month, but it works for a while after that.
post #6 of 9
I too have to delete epicski and add it back, but it's easy to do. I like having all my forums in one app, preferential to me than having a separate epicski app. Although tapatalk never supported the private message system on epic, and it does on other forums.
post #7 of 9
On 11/27 we expect to roll out a complete mobile platform. It is already available to those of us in the Admin group, and I promise it far surpasses Tapatalk.

At the moment we have to scroll to the bottom of the page and click on MOBILE to log into the new interface the first time, but once released, the platform will identify your device automatically. The new platform works well remembering your subscriptions, and last post read. Uploading pics from your phone is a breeze.

A couple days of patience will be rewarded and you can stop using Tapatalk altogether, in fact the mobile platform probably won't work through that app. You might want to scroll to the bottom center of the page and see if you can see the MOBILE/DESKTOP buttons.
post #8 of 9
Quote:
Originally Posted by FairToMiddlin View Post

I usually have to delete it from my phone and load it again once or twice a month, but it works for a while after that.

Doesn't seem to work for me.
post #9 of 9
Setting -> reset -> reset all and clear cache
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Tapatalk no longer supported??