or Connect
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › My Subscriptions "more" bar doesn't work more than once
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My Subscriptions "more" bar doesn't work more than once

post #1 of 11
Thread Starter 

Since coming back to the forum yesterday I'm unable to check on the status of my subscriptions beyond the first 2 "sets" shown in the My Subscriptions page.  If I hit the "more" bar a second time it just spins and spins and never shows any results.  Please help.  TIA

post #2 of 11

Try g clicking on the Subscriptions link at the top of the page right under New Messages. It should bring up an editable list of all subscriptions.  You can show up to 100 per page, and you can sort the order several ways.  If you click on Update All Subscriptions, you can change the way all subscriptions are notified universally to immediate, daily, weekly or site-only.

 

I have over 1800 subscriptions, and the paging function is working in the edit window.  The list that you see on the Home page or My Subscriptions, is a pretty tedious way to look at them.

post #3 of 11
Thread Starter 

OK, but this function used to work as of May 2012.  I thought someone might like to know.

post #4 of 11

Having same issue.  This definitely used to work and while it's not an issue yet, will certainly become a problem as ski season starts and the forum gets more active.

post #5 of 11

Different subscriptions problem.  Every thread I've posted in this afternoon has defaulted to add me subscribed to it and sent me emails with every new post there.  Gonna check my settings, but pretty sure I had to OPT IN to subscribe on the past and not just automatically get subscribed as a result of posting in a thread.

 

OK went and unchecked the "email notification" box.  That should resolve what was bothering me about the subscriptions matter.  I'm pretty sure I had that unchecked before.  In fact, I had it set so I don't even get email when someone PMs me since I'm here fairly frequently.

post #6 of 11

I'm not answering on account you have 9 more reputation points than I do. 

 

Pout. biggrin.gif

post #7 of 11

Same thing for me.  This has been going on for a while, but it used tadidn't.

When I'm on "Home" I can click "more" once and get more of my subscriptions. 

If I click on "more' again, it gets the continual spinning wheel thing going.

post #8 of 11
Quote:
Originally Posted by sibhusky View Post

Having same issue.  This definitely used to work and while it's not an issue yet, will certainly become a problem as ski season starts and the forum gets more active.

+1

post #9 of 11
Quote:
Originally Posted by LiquidFeet View Post

Same thing for me.  This has been going on for a while, but it used tadidn't.

When I'm on "Home" I can click "more" once and get more of my subscriptions. 

If I click on "more' again, it gets the continual spinning wheel thing going.

 

Quote:
Originally Posted by marznc View Post

Quote:
Originally Posted by sibhusky View Post

Having same issue.  This definitely used to work and while it's not an issue yet, will certainly become a problem as ski season starts and the forum gets more active.

+1

Actually, mine is working again.  Which is odd, because I'm having a ton of problems with page display in Chrome lately, so for something to be working is strange.  

post #10 of 11
Quote:
Originally Posted by Cirquerider View Post

I'm not answering on account you have 9 more reputation points than I do. 

 

Pout. biggrin.gif


Go on, pander for your sympathy GNAR points.  I've been laying down knowledge here whilst you've been goofing off in Hawaii...

post #11 of 11

I've mentioned this issue a few times in glitch threads on here. It was a major issue when we had that database call error, but as of late has only happened intermittently. If I've been away for a day or three it is quite a pain. Although it only seems to happen when you filter it down for subscriptions only. If I use the homepage list to see all recent threads I don't recall having the issue come up. 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › My Subscriptions "more" bar doesn't work more than once