EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Group list is empty in the Forums root
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Group list is empty in the Forums root

post #1 of 7
Thread Starter 

I have joined the Eurozone group, but it isn't shown when I open Forums.

post #2 of 7

I see you:  http://www.epicski.com/groups/members/10/  And it's showing on your profile as well.  I'd do a screen refresh.

post #3 of 7
Thread Starter 

Hi, here are screenshots taken a few minutes ago...

Forums root:

epic1.PNG

Eurozone:

epic2.PNG
 

post #4 of 7

Groups seem to be at this link:  http://www.epicski.com/groups/

 

The groups never showed up as forums under the forum index header.  We put that there to make it easier for you to navigate to the Groups index before groups were included as a navigation tab at the top of the page.

 

There are some weird results when following that link from the forum index.  I'll look into what got changed.

post #5 of 7
Thread Starter 

Thank you. It helps to navigate to Groups, but I didn't expect to see an empty table :). My customers would hopmad.gif

It would be great to see all my groups there. BTW ran through menu and didn't find a list of all my groups - still under development?

post #6 of 7

"My Groups" is available to you under your "my profile" tab.  Look in the right column near the bottom.

post #7 of 7
Thread Starter 

Thank you.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Group list is empty in the Forums root