EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › NO edit button showing
New Posts  All Forums:Forum Nav:

NO edit button showing

post #1 of 13
Thread Starter 

The edit button is missing from any anything I post.

 

Using Windows 7 Pro and IE9

post #2 of 13

That happened to me once, and then it showed up again.  Weird.

post #3 of 13

Edit button MIA right now.      FF8

post #4 of 13

How about now?  Editing is allowed up to 2-hours.  We can turn on editing temporarily on user request, or a moderator can edit after that time.  The limits on editing have been put in place due to some abuses that have disrupted or destroyed thread content.  

post #5 of 13

when can we edit, then?....when is this '2 hr window'?

post #6 of 13
Thread Starter 

I am not talking about past 2 hours after i post. I mean immediately! NO EDIT BUTTON!

post #7 of 13

Maybe I made the setting wrong.  I'll look into it.

post #8 of 13

Testing for an edit button.

 

Got one.  Please look again and see if the pencil is available for editing after you have posted.  On second thought, I may need to check the setting on this tester alias as I see an ambassador badge.

post #9 of 13

Test...

 

I've got one.  Chrome and Win7-64

post #10 of 13

yup got it now...thanks...and i thought you'd tossed me into 'forum prison'....(my bad)

 


Edited by canali - 12/24/11 at 4:41pm
post #11 of 13

but in other threads i'm in ie 'people are scaring me' the edit button is not appearing

 

....so ???

post #12 of 13
Thread Starter 

None for me either

post #13 of 13
Thread Starter 

The pencil is back! Thanks!

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › NO edit button showing