EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Chrome not allowing me to subscribe
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Chrome not allowing me to subscribe

post #1 of 8
Thread Starter 

I cannot seem to "subscribe" to a thread by hitting that link at the bottom or top of the page.  I click it and nothing happens.  I refresh the screen and try again, same thing.

 

Chrome, 15.0.874.120 m.  Win 7-64

 

EDIT:  Upgraded to 15.0.874.121 m  Same thing.  

post #2 of 8

See if it shows up on your home page. I don't get a confirmation message either, but it does subscribe.

post #3 of 8
Thread Starter 

Okay, I guess it is doing that, even though I didn't indicate if I wanted notification, etc.  Hmmm.  Maybe it's an "improvement", like "1 Click" at Amazon?  
 

Quote:
Originally Posted by Cirquerider View Post

See if it shows up on your home page. I don't get a confirmation message either, but it does subscribe.



 

post #4 of 8

FWIW it always asks me how often I want to get notified by email and I haven't gotten an email detailing my subscriptions in months/

post #5 of 8
Thread Starter 

Chrome's not giving me that pop up, which is why I thought nothing was happening.  I wanted to get notified by mail anyway, so I didn't know that THAT option was broken.  

post #6 of 8

Could be its just a glitch with my account. Fine with me I don't need emails from Epic so I didn't mention it before. 

post #7 of 8

Last week went to my account and clicked the email notification of subscriptions ON to test it and was deluged with mail. I turned it off asap. 

post #8 of 8
Thread Starter 

It turns out that with Chrome, if I subscribe as an option rather than subscribing due to commenting on a thread, that since I don't get the pop-up even though I have the default set to NOT send email, it sends me email notifications.  I then have to go to subscriptions and tell it to turn all that stuff off.  

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Bug Report
EpicSki › The Barking Bear Forums › EpicSki Feedback/Tech Talk › The Bug Report › Chrome not allowing me to subscribe